Onafhankelijk tijdschrift Voortuin

 

Voortuin is een tweemaandelijks tijdschrift dat met een groeiende groep enthousiastelingen wordt gemaakt. Het blad bevat, ondanks het ontbreken van vastgelegd concept, vooral beschouwende artikelen, korte verhalen, gedichten en (naakt)fotografie. Daarnaast gaat veel aandacht uit naar de vormgeving en presentatie. De redactie bestaat uit Sim Kaart, Tom Janssen en Nanda Meijer. Voortuin wordt elke maand verspreid via onze webshop, abonnementen, en verschillende winkels in Haarlem, Leiden en Amsterdam.

#21

Het blad bestaat sinds oktober 2012, en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een tijdschrift vol experiment, waarin qua concept niets vastligt, en per editie alles kan verschillen. Hoewel het tijdschrift is opgericht als een printuitgave, is er bij sommige edities een digitaal gedeelte bijgevoegd. Dat kan in de cloud, maar ook op een CD-ROM. Laatst zat er ook een dia bij. He?!

VT28-COVER

#17

 

 

%d bloggers liken dit: